Husa de protecție pentru motocicletă - Cum o aleg pe cea potrivită?

Husa de protecție pentru motocicletă - Cum o aleg pe cea potrivită?

    Se zice că pentru a înțelege motocicleta, trebuie să o simți. Să ții la ea, să o consideri prietenul tău. Să o cunoști, să ști de ce are nevoie ca să puteți avea cât mai multe întălniri și plimbări frumoase împreună. Dacă o consideri aproapele tău, este nevoie să și ai grijă de ea, să o protejezi și să ii oferi soluții ca să vă puteți bucura cât mai mult timp unul de compania celuilalt.   
Astfel, protejarea motocicletei atunci când nu o folosești este foarte importantă și poate extinde durata de viață a vehiculului.
husă de protecție de calitate poate preveni motocicleta să se deterioreze și poate reduce timpul de curățare a motocicletei. Praful se depune mai greu, soarele o arde mai puțin, se reduce umezeala în exces cauzată de ploaie, iar exteriorul dur o protejează împotriva loviturilor.
Cele mai bune huse de protecție pot fi utilizare și în condiții speciale. De exemplu, pentru persoenele care transportă motocicleta dintr-un loc în altul, o husă de motocicletă bine fixată pe vehicul, oferă protecție împotriva vântului și a parfului pe drumuri.

    Pentru a fi sigur că husa de protecție achiziționată este una potrivită pentru motocicleta ta, este recomandat să iei în calcul câteva aspecte: 

1.Locul de păstrare

  • Pentru șoferii care intenționează să depoziteze motocicleta la exterior, trebuie să caute o husă care să fie dintr-un material dur, din țesături 100% impermeabile, având cusături lipite în exterior pentru protecție maximă împotriva ploii, cu ghidaje de aer pentru a preveni condensarea, curele reglabile pentru protejarea acestuia împotriva condițiilor meteorologice și a soarelu. Ideal, să se poată fi împachetat suficient de mic pentru a se încadra sub majoritatea scaunelor motocicletei sau în interiorul bagajelor / rucsacului motocicletei. În acest caz, este recomandat să investești într-o husă fabricată dintr-o țesătură durabilă, de înaltă calitate, rezistentă la rupere și impermeabilă. Poți să arunci o privire aici să vezi câte variante poți avea.

  • Dacă motocicleta este depozitată interior, o husă rezistentă la apă ar trebui să ofere suficientă protecție. De asemenea, husa ar trebui să fie respirabilă, pentru a preveni mucegaiul.

 2.  Mărimea motocicletei
În funcție de producător, husele de protecție a motocicletelor pot fi disponibile în dimensiuni universale sau în dimensiuni specifice: S, M, L, XL, XXL.
Înainte de a cumpăra o husă de protecție pentru motocicleta ta, asigură-te că știi care este dimensiunea potrivită pentru ea.

Recunoscute pentru designul lor inovativ și o gamă variată, produsele marca OXFORD dispun de o gamă variată de produse atât prin echipament de protecție pentru tine, cât și prin huse de protecție pentru motocicleta ta. Produsele le puteți găsi pe site sau contactând consilierii noștri.  

Investește într-o husă de protecție pentru motocicleta ta și bucură-te de beneficiile acesteia!

Suport clienti L-V 9:00-17:00 Online 24/7

0728.202.202 0728.202.202 vanzari@motoechipat.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!