TRUCURI | Cum îngrijim pielea naturală? Ghid de curățare pas cu pas

TRUCURI | Cum îngrijim pielea naturală? Ghid de curățare pas cu pas
      Pielea naturală este una dintre cele mai calitative materiale și, totodată, una dintre cele mai apreciate. Nu este doar plăcută la atingere, ci este și rezistentă. Astfel, este de înțeles de ce există atâtea produse fabricate din piele. Curățarea produselor din piele naturală necesită o răbdare aparte, acestea fiind cunoscute pentru delicatețea lor. 
 
                                                                                                                 Curățarea corectă a pielii motocicletei 
 
În prima fază este importantă spălarea motocicletei cu o soluție specială de spălat motocicleta , care îndepărtează murdăria, uleiul și vaselina de pe suprafețe. 
Cu ajutorul unei cârpe de microfibră, care este principalul tău aliat pentru o curățare blândă, se șterge ușor pielea motocicletei, folosind o soluție pentru curățarea pielii , care este special creată pentru a curăța profund și totodată de a hidrata pielea. Pentru ca pielea motocicletei să rămână mult timp îngrijită, ai nevoie de soluția de îngrijire moto, care este o emulsie de tratament fabricată din materiale naturale și substanțe sintetice de înaltă calitate. Oferă suprafețelor din piele un aspect mătăsos, un strat protector strălucitor cu efect de impermeabilitate.
La final, se folosește o cremă cu ceară naturală și lanolină pentru îngrijirea părților din piele ale motocicletei. Utilizarea regulată îmbunătățește aspectul și senzația pielii, previne decolorarea prematură și ii prelungeste durata de viață. Pentru suprafețele care nu sunt din piele, poți folosi cu mare succes  soluția de îndepărtare zgărieturi moto, care înlătură zgărieturile superficiale de pe orice suprafață vopsită a motocicletei.
.
Cu ce curățăm pielea echipamentului de protecție  ?
 
Indiferent că vorbim despre o geacă de piele, de încălțăminte de piele - care poate fi ghete, cizme sau bocanci, de mănuși de piele sau de o geantă laterală din piele , toate au nevoie de un ritual de curățare și îngrijire. 
Dacă vrei să cureți o piele lucioasă, amestecă apă călduță cu puțin săpun lichid pentru mâini, toarnă o parte din conținut pe o cârpă din microfibră, după care freacă atent direct zona care necesită curățată.
Dacă vrei să cureți o piele mată, aplică puțină soluție cu amoniac pe o dischetă demachiantă curată, apoi șterge ușor suprafața pe care vrei să o cureți.
O soluție clasică de curățat pielea naturală este amestecarea unei cantități egale de oțet alb cu apă și ștergerea efectivă a zonei pe care vrei să o readuci la viață. Dacă nu funcționează pe loc, o poți lăsa înmuiată peste noapte.
Toate aceste soluții de curățat necesită multă răbdare și atenție sporită. Dacă vrei să păstrezi calitatea ei, fii atent la produsele pe care le folosești pentru a o curăța. De exemplu, această soluție de curățare este special destinată pielii.

Asigură-te, că de fiecare dată folosești o cârpă moale și curată, care să fie stoarsă bine, indiferent ce tip de amestec de curățare folosești. Mișcările trebuie să fie circulare și nu trebuie să apeși cu forță, deoarece poți deteriora materialul. 




 

Suport clienti L-V 9:00-17:00 Online 24/7

0728.202.202 0728.202.202 vanzari@motoechipat.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!