Plimbare pe 2 roți - TOP 5 SFATURI să te facă să te simți bine în pielea ta...la PROPRIU!

Plimbare pe 2 roți - TOP 5 SFATURI să te facă să te simți bine în pielea ta...la PROPRIU!

      De-a lungul timpurilor, oamenii au încercat să compare diferențele dintre o mașină și o motocicletă, în vederea plimbărilor cu ea. Da, există diferențe care sunt vizibile pentru toți, dar alte diferențe cum sunt comoditatea, disponibiltatea și funcționalitatea își pot înclina balanța intr-o parte sau alta atunci când alegem cu care dintre cele două vehicule să ne deplasăm. 

1. « SIGURANȚĂ »

Mașina este un vehicul care rulează pe 4 roți, care are anvelope cauciucate umflate cu aer. Motocicleta este așa numită, deoarece ruleaza cu 2 roți la fel ca o bicicletă, dar nu folosește forța de muncă. Din cauza că nu beneficiează de o caroserie completă ca în cazul mașinilor, echipamentul nu trebuie să ofere doar siguranță, ci și confort termic. Pentru asta ai nevoie de un echipament corespunzător, care să îți fie de folos în orice situație. 
  
                                                                                                               
                           
       
     
2. « STRATURI »

Cuvântul cheie- straturi. Să te îmbraci în mai multe straturi. Decât să iei pe tine ceva gros, ca mai târziu să nu te poți mișca lejer în echipament, mai bine te îmbraci cu mai multe straturi, purtând haine mai subțiri, adecvate anotimpului. 

    Cea mai bună metodă este să te concentrezi în a combate principalul factor care accentuează frigul, curentul de aer. Astfel, dacă la exterior porți o geacă care nu lasă să treacă curenții de aer, iar la interior ai îmbrăcăminte cu  izolație termică potrivită sezonului, nu ai cum să dai greș.
Poți investi intr-un echipament bun sau poți folosi ceva de o calitate medie peste care să îmbraci o pelerină de ploaie. Noi îți recomandăm aceaste haine rezistente de ploaie.
Ambele variante sunt potrivite dacă te fac să te simți bine în pielea ta și reușești să oprești curenții de aer. 
Nu uita nici de încheieturi, gât, sau protecția ochilor.
Pentru partea inferioară a echipamentului, îți recomandăm niște pantaloni textili cu protecție; dacă e vară, atunci neapărat cu aerisire pe care o poți deschide/închide după bunul plac.
Dacă tot vorbim de vară, pentru perioada foarte călduroasă o idee alternativă ar fi niște pantaloni simpli, accesorizați cu genunchiere pe care le poți purta peste pantalonii de zi cu zi.   

    După ce motocicleta ne oferă siguranță și confort termic, consider că mai ai nevoie de încă 3 lucruri de pus în practică pentru a avea o călătorie perfectă cu motocicleta:

3.  « TRASEU »

  • Îți recomandăm să planifici din timp traseul pe care urmează să îl parcurgi, ca să nu ai probleme pe parcurs și să te poți bucura din plin de o călătorie cât mai plăcută.

4.  « COMPANIE PLĂCUTĂ »

  • Prezența persoanei însoțitoare poate să îți țină moralul ridicat, astfel timpul petrecut pe motocicletă poate fi mult mai plăcută.

5. « GÂNDIRE POZITIVĂ »

  • În concluzie, considerăm că atitudinea potrivită, împreună cu o gândire pozitivă este esențială pentru a avea o plimbare plăcută pe 2 roți. 

Suport clienti L-V 9:00-17:00 Online 24/7

0728.202.202 0728.202.202 vanzari@motoechipat.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!