Iarna pe motor SFATURI cum te protejezi de vânt și umiditate in sezonul rece

Iarna pe motor SFATURI cum te protejezi de vânt și umiditate in sezonul rece

Verifică întotdeauna prognoza meteo

Detaliul de care motocicliștii uită adesea, dar probabil cel mai important este verificarea prognozei meteo. Caută temperatura, viteza și direcția vântului pentru a avea o idee despre temperatura de bază a zilei și, asta te ajută să știi cum îți adaptezi timpul si viteza atunci când călătorești.

STRATURI, STRATURI, STRATURI

Dacă crezi că o să fie frig, îmbracă-te și adu și un strat de rezervă cu tine. Chiar și la începutul primăverii poti imbraca un strat de bază de materiale termice plus pantaloni, tricou, cămașă de lână, pulover și apoi echipament pentru motocicletă. În plus, costumul impermeabil. Lucrul cheie pentru straturi este să vă asigurați că aveți suficient spațiu pentru a depozita hainele suplimentare.

Cunoaște-ți echipamentul

Află unde sunt orificiile de ventilație pentru căști și închide-le, fă-ți un încălzitor pentru gât și îmbracă-ți mănușile înainte de a porni. Acestea sună a lucruri simple, dar sunt eficiente. Petreci doar 60 de secunde în plus pentru elementele de bază. Ceea ce nu trebuie uitat este vizorul tău. În funcție de preferințele tale, un vizor deschis poate fi o modalitate sigură de a-ți reduce temperatura foarte repede. Am descoperit asta când, la apusul soarelui, mi-am deschis viziera pentru a învinge strălucirea, doar 30 de minute mai târziu temperatura corpului mi-a scăzut.

Păstrează-te uscat 

Acum, să nu mă înțelegeți greșit, echipamentele complet impermeabile devin scumpe - foarte scumpe, dar sunt si foarte importante. Poti investi în 3 bucăți foarte importante de kit. În primul rând, niște cizme complet impermeabile. Acestea tind să nu fie cele mai elegante, dar merită investiția și lipsa de stil. În al doilea rând, niște mănuși impermeabile GORE-TEX. În al treilea rând, costumul acela foarte important, impermeabil. Acest lucru poate compensa faptul că nu poți investi în textile scumpe. Costumul meu impermeabil a fost folia perfectă pentru pielea mea. 

Investeste in echipament de ultimă generatie (dacă îți permiți)

Nimic nu se compara cu confortul tuturor lucrurilor „încălzite”. Mânerele încălzite sunt o schimbare de joc în timpul frigului și vă îndemn să le încercați dacă nu ați făcut-o deja. In timp poti investi și  într-o vestă încălzită. Aceasta nu a schimbat doar jocul, ci și viața. 

Dacă călătoria ta nu este esențială, ai întotdeauna opțiunea de a sta acasă și la căldură!

Suport clienti L-V 9:00-17:00 Online 24/7

0728.202.202 0728.202.202 vanzari@motoechipat.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!